Omgeving

Hotel Lugano

Knokke, heerlijke rust aan de kust

Trendy shoppers, kunstliefhebbers en vrienden van de natuur vinden in Knokke-Heist de ideale bestemming. Hippe boetiekjes, kunstgalerijen en een ongelooflijk horeca-aanbod bovenop één van de mooiste stranden van België dragen bij tot het typische karakter van de gemeente. Beleef een fantastische en onvergetelijke tijd in Knokke-Heist.

Unieke en gevariëerde natuur

De rijke natuur van Knokke-Heist is een unieke beleving aan de Belgische kust. Ontdek de binnenduinen en de Zwinduinen te voet of met de fiets, geniet van de zeelucht in een prachtige omgeving. Huur uw fiets aan de receptie van Hotel Britannia of wandel tot aan het dichtbijgelegen strand. U kan zich hier herbronnen en echt tot rust komen.

Hippe boetieks & Kunst

De reputatie van Knokke-Heist als het op shopping aankomt is ongeëvenaard aan de Belgische kust. Is kunst eerder uw ding? Een brede waaier van kunstgalerijen zal u dan zeker weten te bekoren. Wist u dat u in Knokke ook op zondag kan shoppen? Boek alvast uw nacht in L'Hôtel Lugano en ontdek Knokke-Heist.

Uw eigen golfkar

Bent u graag mobiel en geniet u van vrijheid tijdens uw verblijf? Dan bieden de golfkarren van L'Hôtel Lugano de oplossing. Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen de golfkarren huren aan 20€ per uur. Wenst u er meerdere of voor een langere periode? Neem contact op met de receptie, we helpen u heel graag verder.

Hotel Lugano KNOKKE

Inspired by a passion for hospitality

Arrangementen