Seminaries, recepties en events

L’Hôtel Lugano is niet alleen fantastisch kwa ligging om uw event onvergetelijk te maken. Onze venues zijn ideaal en aanpasbaar aan al uw seminaries, recepties en evenementen. We helpen u graag om er een perfecte setting van te maken. 

 

Receptie & events

Wenst u een receptie te organiseren? Dan zijn er verschillende ruimtes ter beschikking van uw evenement, afhankelijk van het aantal personen en uw wensen. Deze kan doorgaan in de bar of in het grote terras let zicht op de tuin. We zijn heel flexibel en bieden u de beste zorgen op maat aan. 

Vergadering, presentatie of teambuilding

Voor een productpresentatie, een teambuilding of een algemene vergadering. We helpen u graag met een persoonlijke uitwerking van uw evenement zodat het onvergetelijk is. Ons ruime terras met zicht op de tuin beschikt over een ingebouwd white-board voor al uw presentaties. Hier kan u gezeten tot 50 personen een event organiseren. 

 

 

Golfkarren te huur per dag of per uur

Ook al zit u in het hart van Knokke-Heist, wat is het fantastisch om extra mobiel te zijn met een eigen golfkar! U kan deze reserveren en huren aan de receptie van het hotel. Hiermee kan u eindeloos gaan shoppen of de hele gemeente tot in de kleinste details gaan ontdekken.